Kippenhok kopen

Bent u op zoek naar een uniek kippenhok voor uw sier- en/of legkippen? Dan bent u bij Huureenkip.nl op het juiste adres, want wij hebben een uniek kippenhok te koop! Dankzij eigen productie maken wij het kippenhok dat bij uw kip past: van grote kippenhokken tot kleine kippenhokken, van kippenhokken zonder ren tot met. Ons kippenhok is stijlvol ontworpen, uniek in zijn soort en praktisch in gebruik. Daarnaast kenmerkt het kippenhok van Huureenkip.nl zich door hoge kwaliteit. Vraag vrijblijvend informatie op.

Kippenhok kopen standaard of geheel naar uw wens

De kippenhokken bij huur een kip zijn te koop in verschillende soorten, maten, prijsklassen en indelingen. Een groot kippenhok, een nachthok voor kippen, een kippenhok met ren, een kippenhok zonder ren: alles is mogelijk. In een groot kippenhok met ren kunnen de kippen heerlijk scharrelen. De meeste kippenhokken hebben ook een praktisch legnest dat eenvoudig van boven te openen is. U kiest voor een kippenhok zonder ren als u de mogelijkheid heeft om uw kippen in de tuin te laten scharrelen. Ook kunt u kiezen voor een losse kippenren. Het voordeel hiervan is dat deze makkelijk te verplaatsen is en veelal makkelijk kan worden opgeborgen in de wintermaanden. Een losse kippenren kunt u goed combineren met een kippenhok zonder ren. Wanneer u een kleine ruimte tot uw beschikking heeft, bent u bij ons ook aan het juiste adres: wij hebben namelijk ook kleine kippenhokken! Of speciaal op maat gemaakte grote. Bij deze grote kippenhokken heeft u de mogelijkheid om aanpassingen aan het hok te doen. Deze kippenhokken worden voor u gemonteerd op locatie.

Kippenhok in de aanbieding

De kippenhokken die bij huur een kip te koop zijn, worden handgemaakt speciaal voor U. De prijs wordt onder andere bepaald door de gebruikte materialen en de grootte van het hok. Alle kippenhokken zijn scherp geprijsd en er is ook altijd wel een kippenhok in de aanbieding. Bent u opzoek naar een koopje? neem contact op

Kippenhok kopen bij huureenkip.nl

Als u uw keuze voor een kippenhok heeft gemaakt, kun u eenvoudig en snel online bestellen via info@huureenkip.nl. Zowel de kleine als grote kippenhokken worden in elkaar bezorgd. Al onze kippenhokken zijn hand gemaakt, uitsluitend van A-kwaliteit en worden uit eigen voorraad geleverd. Daarnaast kunt u bij huureenkip.nl ook terecht voor kippenvoer of een voer en drinkbak voor uw kippen. Heeft u nog een vraag of wilt u persoonlijk advies? Neem gerust contact op. Liever Huren in plaats van kopen? of het kippenhok compleet met alles. neem vrijblijvend contact op.

kippenhok kopen inclusief kippen en alle benodigdheden

Kippen starterspakket

  • Kippenhok
  • 2 kriel kippen (Ras naar keuze)
  • voer en drinkbak
  • voerton, voerschep
  • bedding en poepschep
  • instructie en Whatsapp ondersteuning
WhatsApp chat
Inline
Inline
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close