Kippenhok huren

Kippenhok huren

Je hebt een tuin en weet niet zeker of kippen daarbij passen. Wij bieden de mogelijkheid om dit te proberen door een kippenhok met alle benodigdheden te huren. We leveren alles mee het kippenhok, de (kriel) kippen, het voedsel en een instructie zodat je precies weet wat je moet doen. Kom je er toch niet uit kan je altijd even naar ons Whats-appen. Bevallen de kippen kan je alles overnemen, zo niet komen we alles weer ophalen.

Kippenhok lease

Je eigen bio afval verwerkers. Bijna al het groente, fruit en tuin afval kunnen bij de kippen. Wat we als mensen niet opeten kan een kip prima van leven. En als bedankje legt ze heerlijk verse eieren. Kippen houden is zoals alle huis dieren niet zomaar iets waar je aan begint. Daar willen wij bij helpen. Je huurt bij ons het kippenhok met alle benodigdheden. Wij leveren alle benodigdheden en eventueel in de zomervakantie of wintermaanden verzorgen wij voor je de kippen. Verder als er iets opdoet, kip word ziek of iets dergelijks kun je contact met ons opnemen.

Alles is mogelijk, neem gerust contact op en we maken een oplossing op maat. Hoeveel kippen wilt u houden, wilt u biologisch of biodynamisch kippenvoer, welk ras kippen heeft je voorkeur. Of laat ons helpen bij je keuze. 

Ook leuk voor kinderen

Kippen zijn zeer sociaal en heel knuffelbaar, super leuk voor kinderen. Leer ze verantwoordelijkheid, zonder er gelijk aan vast te zitten als bij een kat of een hond. Kippenhok huren als leertraject voor je kids, een super ervaring. 

Iedereen kippen en breng de boerderij bij je thuis, geen noodzaak om naar een kinderboerderij te gaan of eieren te kopen in de winkel. Gewoon je eigen eieren uit je eigen tuin, gevoed door je eigen gft afval. Een krielkip legt ongeveer 3 eieren per week. Een ei is ongeveer 30 dagen te bewaren. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende prijsopgave! 

Verzorging van het kippenhok

Ook dit val reuze mee, 1 x per week dient het kippenhok schoongemaakt te worden. de bodembedekking kan in de groene container of op de compost stapel als die er is. Drinken en eten liefst elke dag controleren, blijkt er altijd nog voldoende eten te zijn kan je rustig een dag overslaan. En liefst dagelijks eieren rapen. Zo voorkom je dat de kippen broeds worden. Ontwormen en ontluizen doen wij, we halen de kippen bij lange verhuurperiode bij je op en zorgen dat ze terug komen als de eieren weer goed zijn om te eten. Dat is nog eens kippen houden zonder zorgen. Mocht je toch iets verdachts zien aan de kippen. Let op kippen zijn taaie dames, ze laten niet graag zien dat het slecht gaat. Neem dan gelijk contact op. Gezonde blije kippen die vrolijk rondscharrelen bij iedereen thuis, dat is ons doel. Zo hoeven er minder kippen in de industrie voor onze eieren. Beter voor iedereen.

Heb je suggesties voor ons ook dat horen we graag. Wat kunnen we beter doen, missen we informatie, wilt u ons helpen? Stuur een berichtje.

X
WhatsApp chat
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close